,

Tips Samarkan Bekas Jerawat Dengan Pond’s White Beauty For Oily Skin


Healthy Skin Tip: To give your skin a healthy glow, get at least 30 minutes of moderate exercise a day. Exercise improves your circulation, and helps oxygen to flow to your face. If your circulation is poor, you may look washed out and tired. Regular exercise will keep your face looking as healthy as the rest of you.
Tau ga apa yang lebih nyebelin dari bekas jerawat? Hilangnya butuh waktu yang lama! Tapi kini kamu nggak perlu khawatir lagi karena ada Pond’s White Beauty for Oily Skin dari Pond’s Indonesia, solusi tepat untuk kulit berminyak. Kandungan Vitamin B3+ serta Spot White Technology di dalamnya mampu samarkan noda bekas jerawat 3x lebih cepat* dan mengontrol minyak dari pemakaian pertama. Kulit tampak putih merona, halus, dan noda tersamarkan!
*berdasarkan uji klinis, dibandingkan moisturizer tanpa Spot White Technology

Please Enter Your Facebook App ID. Required for FB Comments. Click here for FB Comments Settings page

36 Comments

  1. Nadine Lustre really has that glowing aura and you can tell she has an awesome personality that sets her from the rest. Filipina beauty that you can be proud of. She is an amazing woman and the only girl that got me hooked up here in the Philippines. She is also a very talented lady and has an artistic mind for photography. She deserve everything she has now. I love u Nadine. God bless you always! #ProudNaddicts

  2. thank you ponds Indonesia❤
    Congratulations Nadine👏👏 I’m so proud of you baby girl,keep up the good work💪

  3. Thank you Pond’s IndonesiaSetidaknya bisa liat nadz di tv indonesia😇😇So Beautiful Nadine😌

  4. We are so PROUD of you our QUEEN NADDIE.

    Your beauty is not just here in the Philippines, its also in Indonesia! wow! Naddicts/JaDines Worldwide? Lets hit a Million Views! Go go go!

  5. Thank U so much Indonesia Pond’s, I’m using Pond’s for 15 yrs now and so Happy U choose Nadine Lustre for one of your Beautiful endorser. More power 👊👍💪

  6. kak ponds white beauty yg translucent pinkish white spf 15 masih ada gak ya? aku td mau repurchase di toko langgananku kok katanya udh 2 bulan kosong? padahal aku udh biasa pake yg ini . apa memang sekarang cuma ada varian yg terbaru aja?

  7. So Gorgeous as Always❤
    Thank you Ponds Indonesia for having Naddie on your product’s TVC ❤
    #PHrepresents

  8. Iklan ini ditayangkan di :
    – RCTI (Seputar Indonesia, Tukang Ojek Pengkolan, Dunia Terbalik)
    – SCTV (Liputan 6, Inbox, FTV, Sinetron (Anak Sekolahan, Anak Langit, Berkah Cinta))
    – Indosiar (Fokus, Patroli, Mikrofon Pelunas Hutang, D’Academy 4)